DIENSTEN

Onze diensten

Van bezoeker naar klant

Match4markets brengt vraag en aanbod dicht bij elkaar door de juiste consument aan de juiste partners te verbinden. Door data gedreven optimalisaties, een native customer service afdeling en een uniek vergelijkingsplatform kan Match4markets hoge kwaliteit leads aanbieden.

Strategie

Het doel van Match4markets is het samen brengen van de consument en de leveranciers/fabrikanten in een gecompliceerde markt. Door middel van een uniek vergelijkingsplatform kan Match4markets de eisen en wensen van de consument met de restricties van de leveranciers/fabrikanten combineren.

Data Innovaties

Match4markets maakt gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van Telemarketing en digital marketing. Door middel van automatisering en AI kan Match4markets de juiste consument verbinden aan de beste leverancies.

Partners

Match4markets werkt samen met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten. Hierdoor kan Match4markets de consument een breed scala aan betrouwbare en kwalitatieve leveranciers/fabrikanten bieden.

Analyse

Data gedreven marketing acties zijn leidend bij het analyseren en optimaliseren van onze performance. Hierdoor kan Match4markets processen verbeteren en de lead kwaliteit op een hoog niveau houden.

Klantervaring

Match4markets biedt de consument een onafhankelijk en uniek vergelijkingsplatform. De consument kan op basis van de persoonlijke situatie meerdere offertes vergelijken en in contact komen met leveranciers in de regio.

Markten

Match4markets is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het genereren van leads in de zorg en mobiliteits branche. Hierbij ligt de focus op trapliften, platformliften, huisliften, scootmobielen, instapbaden en inloopdouches.