VACATURES

Nederlandstalige telemarketeer

Tweetalig

Per direct beschikbaar

Match4markets is een online marketing bedrijf met klanten door heel Europa, UK en Canada. Ons interne call center faciliteert offertevergelijkingen voor verschillende soorten producten. We ontvangen online offerte aanvragen op die de calling agents dagelijks telefonisch opvolgen.

We werken vanuit een fris, internationaal kantoor in Leiden, direct naast Station Leiden Centraal. De voertalen zijn Engels en Nederlands en het team bestaat uit ca. 35 telemarketeer collega's met een gezellige mix van Nederlands, Frans, Italiaans, Braziliaans, Portugese, Duitse collega's.

Momenteel zijn we opzoek naar versterking voor de Nederlandstalige markt. Iemand die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft en bij voorkeur ook vloeiend een tweede taal spreekt. Iemand met een doelgerichte en commerciele houding en een sterke overtuigingskracht.

Functie

De functie is teleprospecting. Consumenten vragen via onze website offertes aan die door ons call center worden gefaciliteerd. Dat betekend dat je de aanvragen terugbelt om in te gaan op hun behoeften. Je bent in staat om de noodzaak voor de producten te identificeren en hun intereste te genereren voor de prijsvergelijking. Je hebt affiniteit met sales, het omgaan met tegenwerpingen en werken met targets. Van nature vind het je het leuk om klanten te woord te staan en hen te begeleiden in informatievoorziening.

Tevens wordt je wordt getraind in het kwalificeren van leads, krijgt productkennis en kun je gratis weekelijkse coachings bijwonen.

Functie eisen

 • Vloeiend Nederlandse taal (geschreven en gesproken)
 • Zeer betrouwbaar werkethiek
 • Sterke overtuigingskracht
 • Flexibele beschikbaarheid
 • Vloeiend in een tweede taal is een pré
 • Ervaring in sales, commerciele functies of call centerwerk is een pré

Bedrijfscultuur

Ons bedrijf bestaat uit ruim 40 man personeel waarvan 30 telemarketeers met ruim 15 verschillende nationaliteiten. Hoewel momenteel het merendeel vanuit huis werkt (ivm Corona), is de sfeer op kantoor toegankelijk en informeel. We rekenen sterk op betrouwbaarheid en verwachten van ons personeel een serieuze werkhouding.

Wat maakt het bij ons nog leuker?

 • de vriendelijke, internationale mix van collega's
 • Internationale FRIMIBO, iedere vrijdag om 16.00
 • Ping pong tafel, dart bord en sjoelbak om tussendoor te ontladen!
 • Weekend bootcamp door één van onze collega's (tijdelijk uitgesteld ivm Corona)
 • Foody-day. Regelmatig maken we er een foody-feestje van. Gewoon overdag bij de lunch of in het weekend. Pizza-dag, hot dog dag, croissant ontbijtjes, poffertjes middag, international meals, etc.
 • Het kaarlijks kerstfeest (indien Covid-19 het toelaat!)

COVID-19 voorzorgsmaatregelen

We houden ons strict aan de voorzorgsmaatregelen om een veilige werkomgeving te behouden. We hebben een ruim opgezet kantoor met voldoende ruimte om de werkplekken, wandelgangen en lunchruimte ruim veilig op afstand te kunnen betreden. We hanteren 1,5 meter afstand (ook tijdens het inwerken) en hebben bij de ingangen handdesinfectiemiddel. Tevens zijn onze werktijden verspreid over 7 dagen per week, tussen 9.00 en 21.00 en wordt thuiswerken momenteel toegelaten. Dit zorgt er ook voor dat er nooit te veel man tegelijk op kantoor aanwezig zijn.

Spreekt dit je aan?

Heb je interesse, solliciteer dan met CV en motivatiebrief en er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen.

Let er op dat je een up to date motivatiebrief toevoegt. Sollicitaties zonder motivatiebrief kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Solliciteer hier!

Open sollicitatie

Staat jouw droom positie vacature hier niet bij? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Sorry, we hebben echt je naam nodig.
Sorry, we hebben echt je e-mailadres nodig.
Sorry, we hebben echt je telefoonnummer nodig.
Selecteer een land alsjeblieft.
Selecteer een vacature alsjeblieft.
Vul je stad alstublieft.
Dit veld is verplicht
Ik ga ermee akkoord dat M4M mijn persoonlijke gegevens bewaart.

COVID-19 voorzorgsmaatregelen

We houden ons strict aan de voorzorgsmaatregelen om een veilige werkomgeving te behouden. We hebben een ruim kantoor met voldoende ruimte om de werkplekken, wandelgangen en lunchruimte ruim veilig op afstand te kunnen betreden. We hanteren 1,5 meter afstand (ook tijdens het inwerken) en hebben bij de ingangen handdesinfectiemiddel. Tevens zijn onze werktijden verspreid over 7 dagen per week, tussen 9.00 en 21.00 en wordt thuiswerken momenteel toegelaten. Dit zorgt er ook voor dat er nooit te veel man tegelijk op kantoor aanwezig zijn.