VACATURES

Nederlandstalige telemarketeer

Tweetalig

Per direct beschikbaar

Match4markets is een online marketing bedrijf met klanten door heel Europa, UK en Canada. Ons interne call center faciliteert offertevergelijkingen voor verschillende soorten producten. We ontvangen online offerte aanvragen op die de calling agents dagelijks telefonisch opvolgen.

We werken vanuit een fris, internationaal kantoor in Leiden, direct naast Station Leiden Centraal. De voertalen zijn Engels en Nederlands en het team bestaat uit ca. 35 telemarketeer collega's met een gezellige mix van Nederlands, Frans, Italiaans, Braziliaans, Portugese, Duitse collega's.

Momenteel zijn we opzoek naar versterking voor de Nederlandstalige markt. Iemand die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft en bij voorkeur ook vloeiend een tweede taal spreekt. Iemand met een doelgerichte en commerciele houding en een sterke overtuigingskracht.

Functieomschrijving

Je baan combineren met een studie of je gezin? Part-time werken in een gezellig kantoor met internationale sfeer? Bij Match4markets kan het!

Ben jij onze nieuwe collega voor het Nederlandstalige team?

Gedurende je werkdag sta je in telefonisch contact met potentiele klanten. Onze leads vragen via de website offertes aan en jij begeleidt ze in dat proces. Je belt dus niet koud of onverwacht de klant op, maar staat de klanten te woord met de nodige enthousiasme en productkennis.

Je werkt in een hecht team maar voert je eigen taken zelfstandig uit. We bellen via een belsysteem en je krijgt een basis script waarmee een aantal criteria besproken moeten worden maar verder ben je vrij om er je eigen draai aan te geven. Hoe oprechter en persoonlijker het gesprek hoe hoger de kans dat je de bonus binnensleept.

Wie ben je?

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • Je hebt sterke overtuigingskracht
 • Bent commercieel ingesteld
 • Hebt goede computervaardigheden
 • Wordt enthousiast van targets halen
 • Bent op zoek naar een part-time baan
 • hebt een flexibele mindset
 • Bent op korte termijn beschikbaar. Startdatum 1 december 2021 (in overleg kan de startdatum eerder)

Deze parttime functie tussen de 18 en 30 uur per week wordt verdeelt in verschillende diensten van 6 uur per dag. Ochtend, middag, avond en/of weekend. Het kantoor is geopend van 09:00 - 21:00 uur en in het weekend van 10.00 - 20.00

Dit krijg je

 • Een parttime functie met een bepaalde tijd dienstverband van 7 maanden met mogelijkheid tot verlenging
 • Salaris tussen de €1.200 - €1.700 per maand
 • Bonus per gekwalificeerde lead
 • Werk voor 18 tot 30 uur per week, verspreid over de hele week
 • Een hele leuke groep collega's

Bedrijfscultuur

Ons bedrijf bestaat uit ruim 40 man personeel waarvan 30 telemarketeers met ruim 15 verschillende nationaliteiten. Hoewel momenteel het merendeel vanuit huis werkt (ivm Corona), is de sfeer op kantoor toegankelijk en informeel. We rekenen sterk op betrouwbaarheid en verwachten van ons personeel een serieuze werkhouding.

Wat maakt het bij ons nog leuker?

 • de vriendelijke, internationale mix van collega's
 • Internationale FRIMIBO, iedere vrijdag om 16.00
 • Ping pong tafel, dart bord en sjoelbak om tussendoor te ontladen!
 • Weekend bootcamp door één van onze collega's (tijdelijk uitgesteld ivm Corona)
 • Foody-day. Regelmatig maken we er een foody-feestje van. Gewoon overdag bij de lunch of in het weekend. Pizza-dag, hot dog dag, croissant ontbijtjes, poffertjes middag, international meals, etc.
 • Het kaarlijks kerstfeest (indien Covid-19 het toelaat!)

Interesse?

We zijn per direct op zoek naar twee callcentermedewerkers voor de Nederlandstalige markt en die op maximaal 45 min afstand van Leiden Centraal wonen.

Solliciteer met motivatiebrief waarin je uitlegt wat je heeft gemotiveerd, welke talen je spreekt en wat je beschikbaarheid is gedurende de hele week. Vervolgens wordt er binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je opgenomen.

Contractduur 7 maanden

Deadline sollicitaties: 19-11-2021

Spreekt dit je aan?

Heb je interesse, solliciteer dan met CV en motivatiebrief en er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen.

Let er op dat je een up to date motivatiebrief toevoegt. Sollicitaties zonder motivatiebrief kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Solliciteer hier!

Open sollicitatie

Staat jouw droom positie vacature hier niet bij? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Sorry, we hebben echt je naam nodig.
Sorry, we hebben echt je e-mailadres nodig.
Sorry, we hebben echt je telefoonnummer nodig.
Selecteer een land alsjeblieft.
Selecteer een vacature alsjeblieft.
Vul je stad alstublieft.
Dit veld is verplicht
Ik ga ermee akkoord dat M4M mijn persoonlijke gegevens bewaart.

COVID-19 voorzorgsmaatregelen

We houden ons strict aan de voorzorgsmaatregelen om een veilige werkomgeving te behouden. We hebben een ruim kantoor met voldoende ruimte om de werkplekken, wandelgangen en lunchruimte ruim veilig op afstand te kunnen betreden. We hanteren 1,5 meter afstand (ook tijdens het inwerken) en hebben bij de ingangen handdesinfectiemiddel. Tevens zijn onze werktijden verspreid over 7 dagen per week, tussen 9.00 en 21.00 en wordt thuiswerken momenteel toegelaten. Dit zorgt er ook voor dat er nooit te veel man tegelijk op kantoor aanwezig zijn.