VACATURES

Nederlandstalige telemarketeer

Per direct beschikbaar

Match4markets is een online marketing bedrijf met klanten door heel Europa, UK en Canada. Ons interne call center faciliteert offertes voor verschillende soorten senioren producten. Onze telemarketeers faciliteren het verkrijgen en vergelijken van offertes. Dit doen zij vanuit een internationaal call center in Leiden. We ontvangen dagelijks online offerte aanvragen die 6 dagen per week telefonisch worden opgevolgd.

Ons kantoor zit in Leiden, direct naast het Centraal Station, waardoor het heel makkelijk bereikbaar is.

We zijn per direct op zoek naar een ervaren Nederlandstalige telemarketeer. Iemand met een doelgerichte en commerciële houding en een sterke overtuigingskracht.

Functie

De functie is teleprospecting. Consumenten vragen via onze website offertes aan die door ons call center worden gefaciliteerd. Je bent in staat om hun noodzaak voor de producten te identificeren en hun interesse te genereren voor de prijsvergelijking. Hiervoor heb je ervaring in sales nodig, moet je kunnen werken met targets en om kunnen gaan met tegenslagen. Tevens wordt je getraind in het kwalificeren van leads, krijg je productkennis en een wekelijkse coaching sessie.

Harde eisen

 • Vloeiend Nederlandse taal (geschreven en gesproken)
 • Ervaring in sales, commerciële functies of call center
 • betrouwbare werkethiek
 • Sterke overtuigingskracht
 • Flexibele beschikbaarheid

Profiel

Je hebt ervaring in commerciële functies en hebt sterke communicatievaardigheden, je kunt goed tot de consument doordringen. Van nature ben je competitief en gedreven om targets te halen. Tevens is de meest geschikte kandidaat flexibel van aard en is in staat om zich makkelijk aan te passen in een snel bewegende omgeving.

Bedrijfscultuur

Ons bedrijf bestaat uit ruim 40 man personeel waarvan 30 telemarketeers met ruim 15 verschillende nationaliteiten. Hoewel momenteel het merendeel vanuit huis werkt (ivm Corona), is de sfeer op kantoor toegankelijk en informeel. We rekenen sterk op betrouwbaarheid en verwachten van ons personeel een serieuze werkhouding.

Wat maakt werken bij ons extra leuk?

 • FRIMIBO, maar dan wel met een internationale sfeer;
 • Ping-pong tafel en dart bord, om in je pauzes te kunnen ontladen;
 • Weekend bootcamp door één van onze collega's [tijdelijk uitgesteld ivm Corona];
 • Fun Food day, iedere week hebben we een gezamenlijk eetmomentje. Pizza-dag, hot dog dag, croissant ontbijtjes, poffertjes middag, etc;
 • Jaarlijks kerstfeest (ivm Corona is het feest afgelopen dec. uitgesteld);
 • Ons kantoor is makkelijk te bereiken;
 • Je wordt opgenomen in een gezellig team!

Spreekt dit je aan?

Ben je op korte termijn beschikbaar solliciteer dan met CV en motivatiebrief. Er word binnen drie werkdagen contact met je opgenomen.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer hier!

Open sollicitatie

Staat jouw droom positie vacature hier niet bij? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Sorry, we hebben echt je naam nodig.
Sorry, we hebben echt je e-mailadres nodig.
Sorry, we hebben echt je telefoonnummer nodig.
Selecteer een land alsjeblieft.
Vul je stad alstublieft.
Selecteer een vacature alsjeblieft.
Dit veld is verplicht
Ik ga ermee akkoord dat M4M mijn persoonlijke gegevens bewaart.
Ga akkoord met het aanvinken van dit selectievakje.

COVID-19 voorzorgsmaatregelen

We houden ons strict aan de voorzorgsmaatregelen om een veilige werkomgeving te behouden. We hebben een ruim kantoor met voldoende ruimte om de werkplekken, wandelgangen en lunchruimte ruim veilig op afstand te kunnen betreden. We hanteren 1,5 meter afstand (ook tijdens het inwerken) en hebben bij de ingangen handdesinfectiemiddel. Tevens zijn onze werktijden verspreid over 7 dagen per week, tussen 9.00 en 21.00 en wordt thuiswerken momenteel toegelaten. Dit zorgt er ook voor dat er nooit te veel man tegelijk op kantoor aanwezig zijn.